Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger




Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos fest.dk A/S har du indtastet en række personoplysninger eller virksomhedsoplysninger, herunder særligt

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen samt en efterfølgende periode på 48 måneder. Herefter bliver oplysningerne automatisk slettet. Dine oplysninger vil ikke blive delt med 3. part, men vil gøre det nemmere for dig at finde leverandører tættere på dig.



Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger – Stripe - og til håndtering af dine køb - Agile CRM. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

fest.dk A/S
CVR-nr. 25315405
Blokken 88
3460 Birkerød

Tlf.: 69962000
E-mail: info@fest.dk

Du kan desuden kontakte vores databeskyttelsesrådgiver direkte på E-mail: gdpr@fest.dk Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige oplysninger, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Dette kan dog medføre, at vi er nød til at lukke din profil. Ønsker du at slette din profil på fest.dk, kan dette ske ved at logge ind på profilen, vælge punktet "mine oplysninger" og vælge "slet min profil". Sletter du din profil på fest.dk, vil denne ikke kunne genskabes. Ønsker du igen en profil på fest.dk, skal denne oprettes på ny. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbrev) vil blive slettet efter, at du har lukket din profil. Eventuelle betalte annoncer vil ved sletning af profilen samtidig blive slettet, og eventuelle betalinger vil ikke blive refunderet. Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i bunden af den enkelte nyhedsmail. Hvis du ønsker at klage over fest.dk A/S behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.